Kalmar Skadedjurssanering

Vi är ett lokalt förankrat skadedjursföretag som har lång erfarenhet av alla typer av skadedjur. Vi erbjuder allt från avtalslösningar mot skadedjur, saneringar mot alla typer av småskadedjur till tak- och fasadtvätt.

Vi vänder oss till Privatpersoner - Lantbrukare - Industrier - Kommuner - Landsting - Fastighetsägare- Försäkringsbolag.

Med personlig kontakt och öppen dialog bemöter vi våra kunder för att skapa ett långsiktigt och förtroendegivande samarbete.


Historia

Kalmar Skadedjurssanering grundades 1999. Då var namnet Vesslö Skadedjurssanering, men vartefter dåvarande ägare Lars Kindeland bestämde sig att flytta ifrån Vesslö så tog han namnet Kalmar Skadedjurssanering.

Kalmar Skadedjurssanering har alltid varit ett familjeföretag då alla anställda fram tills nu bestått av Lars Kindelands två av tre mågar. Andreas Franzén sökte sig senare vidare till nya äventyr. I augusti 2020 så köpte Lars måg Manfred Kindeland företaget efter att ha arbetat i företaget i många år. Han driver nu vidare företaget i samma anda som Lars i många år har gjort.

Sedan 2019 så jobbar även Manfreds bror på företaget, Marcus Jansson.